Friday, April 15, 2011

Doraemon..

Anak korang suka tak main mainan yang berjoget-joget & berbunyi tu. Ada macam2 bentuk..kapal terbang, superman, car..macam2 lah. Pastu ada yang free..ada yang kena bayar. Cam kat kedai mr MKS ada juga mainan tu..kena masuk duit 50 sen sekeping jer. Tapi kalau kat Mydin Mall yang biasa kitaorang pergi ni..kena masuk 2 keping 50 sen.

Waiz kalau nampak mainan ni kat depan pintu customer services Mydin Mall, mesti tuju ke doraemon. Padahal kat situ ada 3 jenis..tapi dia suka doraemon jugak. Bukan sebab dia suka tengok kartun doraemon ni..tp sebab mainan tu ada skrin yang mengeluarkan gambar & lagu kanak2.
Punyalah besooo doraemon ni. Sampai tak nak anak aku ko! Korang nampak tak mana waiz duduk?  Waiz waiz waiz..di mana dikau
Tu diaaa...baru nampak. Sampai aku nak amik gambar pon tak di layannya. Punyalah asyikk main benda alah ni.
Ni lah yang aku kata tadi..ada skrin. Kat skrin tu ada nyanyi lagu2 omputih. Aku pon tak tau..waiz hafal!



Sincerely...

6 comments:

Farrah Hasna said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

anak saye suke sgt..pantg nmpak je trus lari nak main da alah ni..hhee

wida said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

@Farrah Hasna
ye lah..kalau ada untuk org besor, sy pon teringin nak main:)

Farrah Hasna said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

hehe..tu la pasal sronok lak tgk diorg main

mzhany said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

hany suke doremon;)

wida said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

@Farrah Hasna
hehe..time kita dulu, x merasa pon naik mainan tu. naik kuda funfair ada lah kot..huhu

wida said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

@mzhany
wah..mesti x miss tgk kartun doraemon ni:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

It's Mine.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal