Tuesday, January 29, 2013

Sumbangan Terakhir

Assalamualaikum semua....
Bizi bizi bizi....rasa nak demam dah ni. Manager saya kat sini dah pesan sesiap..before berhenti kerja SIAPKAN REPORT..huk huk huk. Kat atas tu..fail pekerja. Pekerja kat loji yang saya jaga ni ada 14 orang..sikit je. Tapi kena cek satu-satulah status diaorang ni. Saya kena buat proposal untuk kenaikan gaji pekerja dan report untung rugi.

Semput...tapi tak pelah. Memang saya akan settled-kan semua kerja. Rasanya tak ada yang tertangguh. Kalau ada..ampunnnn.

Report dan proposal..baru je siap, alhamdulillah. Lega rasanya. Dah siap print pon. Lepas dah tanggungjawab saya. Lepas ni..apa-apa tindakan dan keputusan dalam meeting atas pengarah-pengarah lah pulak. Tolonglah jangan salahkan saya kalau gaji tak naik yer..hiks.

Tapi saya doakan agar pekerja-pekerja di bawah jagaan saya ni dapat gaji minimum dan kenaikan seperti yang diaorang harapkan. Mudah-mudahan...banyak-banyaklah berdoa. Jangan nak mogok jer...opps terlepas sudah!

Dapat bonus ke..naik gaji ke, jangan lupa belanja saya! Hehehe


2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

It's Mine.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal