Tuesday, January 15, 2013

Info Sambal Tempe

Ramai yang berminat ke dengan My Homemade Sambal Tempe yang saya post baru-baru ni? Memang sedap..saya punya yang adik pos tu dah hampir abis! Memang penyelamat surirumah macam saya yang tak sempat nak masak lepas balik kerja. Semalam..saya goreng ayam, hidang kicap dan sambal tempe je. Tu pon bertambah-tambah MKS makan!

Disebabkan tokei sambal tempe ni tak ada blog..meh saya tolong promosi sekali lagi kat blog saya..hehe. Sebab bukan semua pembaca kat sini ada facebook kan? Ada facebook..kat ofis tak boleh bukak pon ada kan? Saya paham...

Ni antara senarai harga & bekas sambal tempe yang tokeinya post kat page FB dia:

Saiz S  : RM6 (bekas taufu fa)
Saiz M : RM7 (Tutup merah)
Saiz L  : RM13 (Bekas kuih raya)

Kos postage : RM10 (semenanjung Malaysia) (0gram - 500gram), RM15 (Sabah/Sarawak)

Berminat..hubungi tokeinya sendiri.

Cik Siti : 019 - 305 1485 atau Whatssap : 010 - 802 0285
:: Contoh saiz L ::
: : Contoh saiz S , M & L ::
Ni bahan utama..Tempe. Style jawa..kat kampung saya macam ni lah packaging-nya. Guna daun pisang. Oh rindunya tempe cam ni..sedap!
Fresh dari kuali..rangup..makan macam tu je pon sedap. Yang duduk Kuala Terengganu..kalau nak beli pon boleh. Tunggu saya balik kampung yer. Murah sikit..tak payah pos..hehe.

p/s: kalau ada problem..x boleh contact ke..email saya achiq_mks@hotmail. Okey?

5 comments:

inazamri said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

mmg peberet la sambal tempe ni.mcm nk oder juga ni

Mia Kassim said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

Ni feveret hubby ni.....hehe

Rasp said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

kat kampung2 leh lagi jumpa tempe balut daun pisang kan sis...
kalo kat kl nie dah susah...
yg dlm plastik je yg banyak...

Papa Mifz said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

feveret den nih...;)

Yaya Azura said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

akak tak mengidam, so rak perlu order sekarang..
balik kg bg tau ye..nk try tempe sana pulak...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

It's Mine.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal