Wednesday, January 16, 2013

Sambal Pecal

:: From Google ::
Bila post entry sambal tempe semalam..teringat pulak ada anon pernah tanya pasal sambal pecal yang saya post suatu ketika dahulu - entry ni dan ini. Nak balas..tak tau siapa gerangannya. So kalau dia terbaca atau masih mencari-cari sambal pecal jawa yang sedap lagi meletups..bolehlah try email saya di achiq_mks@hotmail.com

Saya tak pandai buat kuah pecal tu..tapi bolehlah mintak tolong adik saya yang cantik manis tu belikan. Stok pecal kat rumah saya ni pon dah abis..huhu. Tempat yang saya beli tu memang orang jawa yang buat..sedap, pedas! Kadang-kadang saya gaul sambal pecal tu makan dengan nasi panas-panas je..hehe. Mana tak cepat abis!

Tak sabarnya nak balik kampung....waaaa

6 comments:

Rasp said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

sedap lak tgk pecal tu sis...
nak cari gak ler kot2 ada jual kat sini...
kalo ramadhan, kat PARAM senang dptkan...
hurmmm...yum yum...

ieda said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

aduhh sedap lak tgk pechal pagi2 nie .. hurmm dah lama x makan nie ;)

lyly yana said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

haritu kalo ckp lili poskan skali utk akak..

Hanis MY said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

nampak cam sedap je wida...

Papa Mifz said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

bila dah kawen dgn org Jawa barulah PM dapat rasa sambal pecal nih...boleh tahan juga sedap nya...:)

Mia Kassim said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

Feveret saya!!! Sedapnya....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

It's Mine.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal