Sunday, January 6, 2013

Nurin Khairuna ~ 7 bulan

6hb..genap semek sorang ni 7 bulan!

Haiii lah..yelah UMMI RAN, rasanya wida baru je lahirkan una..cite pasal pantang, tetiba dah 7 bulan! Kejap je masa berlalu...budak ni dah nak pandai duduk sendiri.

Bulan ni tak pergi klinik..8 bulan baru pergi. So tak taulah beratnya berapa. Tapi saya yang dukung dia hari-hari ni..memang terasalah beratnya. Maybe dalam 6.56kg-6.8kg dah. Masa 6 bulan hari tu..6.1kg je. Mau patah pinggang dukung dia..hehe.

Makan pon dah banyak...dulu sesudu besar je. Semalam saya suap dia..ada lah 3 sudu besar dia makan..licing! Pas makan bubur nasi..top up makan biskut jari pulak. Ikut tabiat mama dia..lepas makan nasi/makanan berat...mesti nak kunyah2 dengan biskut sekeping dua..hahaha.
- Budak comei umor 7 bulan -



5 comments:

lyly yana said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

Rindunye kt una :'(

Mia Kassim said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

Selalu tak sedar anak dah besar kan...macam baru jak lahirkan dia...(^_^)

Papa Mifz said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

comel lah...Mifz nak berkenalan boleh tak...hehe

RYS AREESA NASIR jr said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

hu hu.. agakya kan bila sampai satu point in a line of age, kita akan rasa masa tu makin lama makin cepat berlalu.

Una... una... ada yg berkenan dah tu hu hu...

LiYa HaNiF :: said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

betul tu sekarang ni masa cam cepat sangat berjalan .. kejap je anak2 dah membesar kan...

salam kenal ye...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

It's Mine.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal