Sunday, May 13, 2012

Ucapan Pertama

Maaf..sebenarnya aku tak pasti samada boleh sambut ke tak hari ibu ni. Tapi sebagai menghargai jasa ibu2 kat dunia ni..bukannya sambut hari ni je kan. Hari2 lain pon kena ingat jugak..

Janganlah hari ni sambut bukan main ye-ye lagi..belanja makan, beli kek..off buat kerja rumah, esok lusa dah lupa nak hargai jasa ibu tu. Pada aku..setiap saat dan ketika kenalah hargai insan yang susah payah melahirkan kita kat dunia ni. Macam aku yang tak de mak/mil ni..sedihlah jugak. Buat korang yang masih ada ibu tu..hargailah mereka sementara masih ada ni.
Ucapan pertama yang aku dapat..dari adik aku jugak. Terima kasih Lily!

MKS & Waiz...aku tak rasa diaorang ingat..hehe. Tak kisah pon..i ok.

Sincerely...

9 comments:

Papa Mifz said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

selamat hari ibu yer...:)

deqnoor said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

hati ini kuat ingin menjadi ibu tp apakan daya, masih belum diizinkan-Nya lagi... :)

Selamat Hari Ibu Wida...

lyly yana said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

Buat kesayangan, pengganti mak yg telah pergi utk selamanya.. I love u akak

pena rozie said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

jangan la sedih...

Yaya Azura aka Naz Azra said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

xde org wish pun kat akak kecuali dato seri najib via celcom..haha
kita xamalkan kan jd org tersayang tak wish pun kita ok je..

sW33tdARLiNG said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

kita raikan bukanlah niat nak ikut kafir ke apa... hari lain pun sayang ibu, rai ibu cuma bila ada hari ibu mcm ni, yang malu nak tunjuk kasih sayang, masa ni laa tunjukkan...

mcm hari raya gak.. hari2 boleh mintak maaf tp bila ada hari raya, kita terikut2 budaya minta maaf tu pada hari raya

RYS AREESA NASIR said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

betul tu... pentingnya niat... bukan kita ikut-ikut, niat untuk ibu kita sudah... even memang setiap hari pun sepatutnya hari ibu, but among the days, mesti ada yang special...

Nak wish juga selamat hari ibu kat wida.. selamat hari bersalin bila ni.. macam ada gaya2 kami nak turun tganu sikit masa lagi ni tengok wida dan baby baru... hu hu

Mukminah Wahab said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

Salam,

Selamat Hari Ibu untuk Mama Waiz! (wakil Waiz & Cik Khir). Hahaha. =))


*tak sabar nak tunggu kehadiran adik waiz. :p

ieda said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

setuju dikk
hari2 sayang ibu .. insyaallahhh ;))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

It's Mine.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal