Sunday, May 6, 2012

Tak Boleh Upload Gambar...

Baru je dapat pengalaman ada problem macam ni..

Before ni selalu baca kat blog kawan2 ada problem tak boleh upload gambar. Tapi tak pernah amik tau pon...

Bila dah jadi kat diri sendiri, baru terkial-kial cari solution-nya.

Teringat kat sis rasp pernah ada problem cam ni..terus bukak blog dia. Cari2 komen yang  tolong sis rasp setteld-kan problem dia. Jumpa tutorial dari sis zana ni , so ai follow...jadik youu. Sekarang boleh letak gambar kat entry.

Bila tulis entry baru..kalau tak de gambar macam tak syok kan? Sape setuju?

Sincerely...

3 comments:

deqnoor said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

betul3x.. at least ada 1 gambar pun cukup... :)

ieda said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

akk pernah jadi macam nie dik .. tapi lepas refresh banyak kali dia ok .. hurmm mgkin certain2 internet prob koot ..

memang x best kalau x leh upload pic , biar x banyak janji ada satu kan dik ;)

pena rozie said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

betul... memang x best..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

It's Mine.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal