Friday, May 25, 2012

Makan Puas2 B4 Berpantang

Cite dalam minggu ni jugak..staff kat company besar aku tu naik pangkat. Dari engineer kepada General Manager. Hari tu..masa dia datang ofis, Kulan [ofismate aku] mintaklah duit kat GM ni untuk belanja makan. Maka dihulurlah sikit budget untuk ofis kitaorang makan2..syiook. Lama tak dapat makan free.

Aku request nak makan Pizza Hut..yang lain setuju jer. Nak harap aku makan dengan MKS memang tak lah kan. Sebab MKS ni perut orang melayu..mencari nasi jer. Bukannya dia reti makan2 western ni.

Sebab nak sangat makan PH sebab asyik lah mendengar iklan kat radio..ada menu baru katanya, pastu naklah makan puas2 b4 berpantang ni..kononnya.

Ni menu aku, Kak Zie & Kulan..chicken chop italian herba. Bolehlah..nak cari lagi..idoklah. Sebab sebelum menu ni sampai..aku dah makan pizza. Tu yang macam se'eh nak menghabiskan tu.
Ni pulak..chicken chop lime apa ntah..aku pon tak ingat. Wani & Kak Jun yang order. Aku pon tak rasa. Portion dia sama jer macam chicken chop aku tu..cuma kuah dia creamy sikit.
Ni set apa pon aku tak tau..tau makan jer. Tapi ayam dia sedap..manis2 gitu. Total untuk 5 orang makan..dalam RM160. Tax PH ni memang mahal kan? Services tax tambah gov tax dia tu boleh order menu lain pulak. Dahlah service lambat..eei.
Okey..next, nak makan apa lagi yer before bersalin ni..emm


Sincerely...

4 comments:

wahida said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

alahai pizza hut...kat sana punya PH pun service lambat jugak ke? huhu...

sedih sbb Pizza Hut punya service masih tak berubah...aku dah lama tak mkn PH ni...lagi suka layan Dominos, sedap, service baik, kalau delivery hantar lambat siap dpt voucher pizza free lagi pas tu pizza dia laaaagi jauh lebih murah drp PH tu...

makan puas2 kang dah berpantang takde la teringin lagi kan...hehe...

ieda said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

yelah dik
makan sblm berpantang
bila posa nie tekak lagilah
x perdik
akk nie punn dah lama x layan chic chop tuu geram je tgk huhuh

Hanis MY said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

best2 betul tu wida makan puas2 dah tak lama dah...

pena rozie said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

Makan la... Nanti dalam pantang makan ikan panggang ajer la

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

It's Mine.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal