Thursday, December 29, 2011

Sakit Kaki Jalan2 di Midvalley

24hb..Yong bawak kitaorang gi jalan2. Macam yang aku pernah bagitau b4 ni..nak suruh MKS bawak, memang tak berjalan lah aku kan. Tak pasal2 ada orang menangis sebab sesat kat KL nanti yer.

Nasib baiklah ada kereta yong..maka berhimpit-himpit lah kami 10 orang dalam kereta tu campur adik aku yang gebuz tu. Mujur tak penyek Kak yong aku..hehe. Mula2 tu aku ingat nak pergi GM Klang jer. Tapi rupa2nya Yong aku nak bawak ke Sogo. Tapi masa ODW tu..Ngah aku bagitau diaorang nak ke Midvalley. So mengikutlah kami ke Midvalley jugak.
Tak de duit nak membeli belah ni yer. Gaji tak masuk lagi! Company aku ni bukannya macam orang gomen..dah dapat gaji plus bonus lagi. Kitaorang ni tak kira time raya cina ker, raya xmas ke, raya puasa ker..gaji tetap masuk akhir bulan hokey. Jadinya cuci mata jelah...sambil2 amik gambar pokok xmas..huhu.
Ramainya umat...nak berjalan pon susah. Nak kencing pon kena beratur panjang! Ish..aku kalau ramai orang cam ni, ada duit pon terus tak de mood nak menyopping lah! Ceh..
Oit..budak ni tak duduk diam dah. Susah jugaklah nak monitor budak ni. Takut hilang nanti..mana nak cari ganti kalau anak hilang kan? Hari tu hilang kat Mydin Mall Kuala Terengganu pon aku dah cuak gila. Laju bebebor budak ni berlari..tak terkejor ko. Lagi senang tangkap ayam dari nak menangkap budak kecik ni! Sabau jer lah..



Sincerely...

5 comments:

~ yus ~ said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

window shopping pun kira oklah ya wida.

Tp akak, kalau jalan2 tp gaji tak masuk lagi, mcm ada yg tak best je kan...:). Dahlah ramai umat..huhu

ieja amieja said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

window shopping jer pun x pe..terapi mata tuh

lyly yAna said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

haha sudahnye ngah je yg membeli yerr

pena rozie said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

x pe cuci mate bukan cuci duit...

RYS AREESA NASIR said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

wah... utilize sungguh masa yang ada balik ni ye wida.. habis round... hu hu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

It's Mine.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal