Saturday, December 31, 2011

Restoren Pulau Ketam Ikan Bakar

Aku dah cite pasal minah perasan kat n3 ni.

Sape2 nak try makan boleh lah pergi ke alamat seperti di bawah. Bagi selera & tekak aku ni...okeylah. Agak2 dah jemu asyik makan ikan 3 rasa jer..boleh lah try menu lain dari yang lain.

Restoren Pulau Ketam Ikan Bakar
33, Jalan Batu Nilam 4,
Bandar Bukit Tinggi 1, 
41200 Klang, Malaysia 

Aku dah try cek kat hp MKS..ingatkan ada lah gambar minah perasan tu..tapi memang ternyata T.I.A.D.A.! MKS memang tak ada amik gambar orang lain pon..kecuali gambar family kitaorang & background restoren.

Jom layan gambar yang MKS amik..




:: Gambar tukang buat air ada lah.. ::



Aku sebenarnya tak kisahlah kalau minah perasan tu nak sound2 MKS..tapi cakap elok2 boleh tak. Kitaorang ni customer...ko tu pekerja! Bos ko tak ajar yer nak layan customer cam ner!

Sincerely...

5 comments:

deqnoor said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

xpernah sampai Pulau Ketam lg....

wida, emailkan address ke missha_84@yahoo.com ye... nak pos barang.. :)

ieda said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

sedapnyaaaaaa
bnanyak ketam ke dik
sure ketam dia murah dan fresh kan dik

James said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

lihat laman web mereka yang baru:
www.pulauketamikanbakar.com

Connie said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

Salam kenal..
Sebenar nye dok google² restoren ni, then terbaca lak entry psl kedai ni... So dari segi harga ok tak? nampak sedap yea...

wida said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

@Connie harga mmg murah..sbb bahannya mmg amik dr pulau ketam tu. fresh n berbaloi-baloi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

It's Mine.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal