Saturday, December 31, 2011

Lagu-lagu Tentang Dhia

Baru selesai tengok cite Tentang Dhia kat tonton.com...Khamis hari tu tak sempat nak tengok. Meleleh-leleh airmata ai tengok tadi. Abis basah semua kertas2 kerja aku..hehe. Tapi tak best sebab tengok sorang..kalau MKS ada mesti best. Boleh tumpang nangis kat bahu dia..auww! Ni kalau MKS tau aku dah tengok, mesti dia jeles..sebab dia pon tak tengok cite last episod ni lagi.

Tak nak citelah pasal endingnya..walaupon aku baca2 kat blog & facebook..ramai yang x puas hati. Sebab tak tunjuk pembalasan kat mak si Zikir tu. Tak pelah..agaknya penulis skrip tu nak kita buat kesimpulan sendiri kot. Lagipon..kalau mak si Zikir tu tak dapat pembalasan di dunia atas apa yang dia dah buat selama ni, kat akhirat nanti pasti dia terima kan..hehe.

Sebenarnya aku nak share lagu2 latar kat dalam drama Tentang Dhia ni..best2 pulak lagu kat episod akhir ni. So aku google-lah..tq pada blog ni sebab ada buat list tentang lagu2 dalam cite Tentang Dhia. Ni versi youtube..untuk simpanan aku sendiri. Enjoy...















Sincerely...

5 comments:

Hanis MY said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

hanis pernah tgk 1 episod je, org kata sad ending eh sob sob...

pena rozie said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

Bijak tak... Tengok episod 3...yg last ajer...

Farrah Hasna said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

saye layan kat you tube jek..best gak tp ending x suke camtu

ibh said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

Best..tapi tak suka endingnya..sbb dua2 mati lak..heeee

YAYA AZURA said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

kyaya tak tengok cite nie..tp tengok kt iklan nora danish cantik sangat bertudung...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

It's Mine.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal