Thursday, December 30, 2010

Yahoo..Cuti.

Suka sangat sebab time rehat tadi tengok kat notis board ada memo..hari Sabtu CUTIIIIIIIIIII. Cuti sempena Malaysia menang Piala Suzuki (betul ke piala Suzuki?). PM dah announce cuti jatuh pada hari Jumaat (esok), tp memandangkan esok kami yang duduk kat Pantai Timur ni memang dah cuti..so cuti akan di anjakkan kepada hari Sabtu. Sape2 yang kerja gomen tu lagi best sebab dapat anjak sampai hari Ahad! Wah..jelesnya.

Nak buat ape cuti 2 hari ni yer? Sebab aku dah biasa cuti sehari jer. Bosan lah pulak..gi kerja lah..lorrr! Hampeh tol widadi ni..tadi gatal sangat nak cuti. Sampai nak protes kat bos kalau tak dapat cuti..ni dah cuti ko buat perangai nak gi kerja pulak ~ (nak wat cam ner..kerja aku melambak tak siap..nak tutup akaun dorr)

p/s : Tension tak kalau korang wat akaun tapi tak balance. Pastu rugi pulak..penat aku nak jawab! Bos bukan salah saya lah..huhu. Oit sape2 yang hutang tu cepat bayar..aku nak tutup buku ni.

Sincerely...

3 comments:

sw33tdarling said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

meh mari KL...!

Kamariah Awang said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

Jalan2 cari makan, wida..!

rieyana ynn said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

betul jalan2...dan cuba restoren yg baru...yana dgn famly selalu wat mcm tu lau cuti...ahaksss..;d

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

It's Mine.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal