Sunday, January 23, 2011

Blog Baru

Bukan aku yang buat blog baru ni..tp adik aku yang sorang tu pon nak berblogging gak. Welcome to the club lah ek..harap2 blog ni dijadikan medium yang sihat & baik untuk tatapan semua. Jom usha2 blog budak baru ni..


Lepas ni mesti budak tu menyusahkan aku..tanya cam ne nak buat tu, nak buat ni..ish ish..sabor jer lah! Teringat zaman aku mula2 berblogging dulu..jenuh google tip2 & tutorial nak buat blog ni. Sampai migrain..sampai demam! Blog punya pasal..http://www.cute-smiley.com

Tapi sekarang ni..tak ada lah pandai sangat. Mana yang kita tau tu..leh lah share. Katanya "Sharing is Caring"..iye dok?
 
Sincerely...

5 comments:

Mata Hati said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

hehehe...teringat jugak masa mula2 nak buat blog 6 tahun lepas.
teraba-raba cari panduan mcm mana nak letak itu ini dlm blog..

sokong sokong sharing is caring

wida said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

@Mata Hati

hehe..sekarang mesti dah expert

rieyana ynn said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

yana mula wat blog..nak letak link kat pic pun tak tahu...;d

lyly yAna said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

ngeh ngeh..x baek berkire tau.. kihkihkhihk

wida said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

@lyly yAna
hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

It's Mine.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal