Monday, January 10, 2011

Award Lagikk

Terima kasih kepada kawan baru aku ni ilham_un..sebab sudi tag award ni kat aku. Award gambar Elmo..I Likeeeeeeeeeee.

Kena jawab beberapa soalan..antaranya :

Apa nama kamu punya blog
+ it's mine..its all about me+

Kenapa kamu letak tu sebagai title
+ Ayat@trademark tu jelas menggambarkan blog ni kepunyaan aku..
dan semua dalam blog ni adalah mengenai aku +

Siapa teman yang paling kamu sayang
+ Mohd Khir Bin Salleh +

Kenapa kamu sayang dia
+ Sebab dia bagi aku duit bila2 masa aku nak..
Kalau korang leh bagi aku duit, konpem aku sayang korang gak!+

Tag 6 orang
atehqshe +
+ diaumaininaz +
+ eni +
+ ilahnur +
+ ierayahaya +
Sincerely...

2 comments:

DiaUmaiNiNaz said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

Thanks ward tu n dinaz dah agih2 kan kepadayang berhak..hepi blogging, singgah selalu.

wida said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

@DiaUmaiNiNaz
ok..tq gak sbb sudi wat :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

It's Mine.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal