Thursday, September 4, 2014

RAYER 2014

Ampunnn...tersalah tadi. Tak bestlah tepek gambar je kan. Nak jugak meroyan sepatah dua kata. Buat kenangan..tak ada orang nak baca, kita baca sendiri..hehe.

 Orang nak raya haji dah..baru terhegeh-hegeh nak bukak cite raya pose..boooo sekali!

Ehh..lantaklah!

Completed one happy family (terima kasih pada pencipta monopod)
Baju raya gegirls tahun ni di sponsor oleh family Ngah. Thank youuu..

Memang ramailah yang pakai kaler hijau ke biru turqoise ni. Memang trend tahun ni kot. Makin kembang kempis lah tukang sponsornya! Sampai raya 6 pon dok canang kain dia pilih cantik dan up to dated..hihi.

Tahun depan my turn pulak kena sponsor kain..warna ape yang 'in' yer? Cadangan? Fuhh..
Alolo..comeinya mek una mama ni.
Thank you Mak Yong jahitkan lace Una ni. Hadiahkan gelang & rantai mutiara Sarawak lagi! Memang cun abis.Di tambah dengan cekak rambut yang berjaya dipakai hanya untuk hari raya pertama, pastu tak tau tercicir kat rumah sape..pheww. Kasut pon dah pakai siap-siap..kelass ko mek una.

Dan alhamdulillah..anak2 mama semuanya behave tahun ni. Tak ada adegan sentap menyentap dan menangis. Tahun turn Fasha & Yaya yang buat perangai..hehe.
Bersama abah dan makcik a.k.a mak tiri saya. Oh my abah semakin kurus dan keding. Anak2nya je makin membesar dengan jayanya..huhu.
Sibling...
Ni lah kitaorang empat beradik, yong..ngah..saya dan lily.
Waiz dengan rambut terpacaknya..dan mek una dengan baju papadomnya. Haha..mak Yong yang sebut baju papadom, bantai gelaklah kitaorang satu rumah. Macam manalah baju perplum leh sebut papadom.

Nak cite banyak-banyak pon..saya tak ingat. Memory loss..dah tua kan..

So ni jelah cite raye saya yang mungkin boring pada korang, tapi happening dan best pada saya.
Dan saya berdoa tahun depan dapat beraya di kampung saya lagi..huahauha..

2 comments:

RYS AREESA NASIR jr said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

hmm... FRAN pun tak simpan citer raya lagi hu hu... thn depan warna pink lagi la kot ye? Dah wida yg sponsor hu hu..

lyly yana said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

bestnye raya!!! cekak mek una tu ade lili simpan kt rumah :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

It's Mine.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal