Wednesday, November 24, 2010

TARA 4

Program yg aku suka tengok sekarang ni..The Amazing Race Asia (TARA). Cam biasalah..aku mesti sokong team dari Malaysia. Tapi sedihlah sbb dua2 team dari Malaysia dah tersingkir. Tak ada harapan lah nak cipta kemenangan cam Zabrina & Joe Jer masa TARA season 1 dulu. Walaupun aku rasa team Ethan & Khairie boleh menang..tp disebabkan kesalahan diaorg memilih tugasan..terus diaorg tersingkir masa episod last week. Couple Hilda & husband dia memang out lah..memang x ada harapan nak kekal lama..

Ethan yg comel & Khairie yg skema..
So sekarang tinggal 4 team je lagi..tak tau sape akan menang. Biasalah dalam game cam ni..kita x leh predict ape yang akan berlaku. Macam2 boleh berlaku. Emm nak sokong sape pulak lepas ni yer..ADAKAH team Indonesia..team yg aku rase agak lemah dr fizikalnya. Tapi manelah tau team anak & bapak ni boleh menang kan..
Si anak - Natasha & Si bapak - Hussien
Atau ADAKAH team Singapore..sebab diaorg baik & kamceng dgn team dr Malaysia (Ethan & Khairie)
Claire & Michelle
Atau ADAKAH team pompuan dari Filipina yang seksi meksi & suka berparti tu..
Jess & Lani
Atau ADAKAH team lelaki dari Filipina (aku ingat diaorg ni kembar sebab nama sama, tapi muka x sama!..ruper2nya kawan) yg pastinya mempunyai kelebihan dari segi fizikal..
Richard & Richard

Sincerely...

2 comments:

✿....rossa alina....✿ said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

baru ingat nk sokong team Malaysia..tp dah tersingkir lak.. :(

wida said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

pasni kena sokong team lain pulak hehe.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

It's Mine.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal