Friday, April 27, 2012

Teringinnnnn...

Dah last2 pregnancy ni..keinginan nak makan macam2 tu bertambah-tambah tau. Mane yang sempat di cari tu..boleh lah makan. Kalau tak sempat/tak jumpa..redho je lah anak aku meleleh air liur je nanti..huhu.
Ni mcFlurry Horlick..ada ke iklan kat tv? Ke aku yang tak perasan? Baca kat blog DN..terus terliur.

FYI, aku ni memang hantu horlick. Kalau diberi pilihan antara horlick & milo..memang aku pilih horlick lah. Sebab horlick kan putih...hehehe. Aku ni memang ada masalah dengan makanan & minuman yang kaler hitam, takut tiba-tiba bersalin kulit pulak.

Emm..tak boleh jadi ni. Kena cari jugak McFlurry Horlick. Masih ada lagi ke? Hope promotion tu tak abis lagi..waaaa.


Sincerely...

7 comments:

~ yus ~ said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

hahaha, senyum dan gelak sorang akak baca part wida tulis ada masalah dengan makanan dan minuman yang kaler hitam t..hihi.

Untuk pengetahuan Wida, akak tak pernah pantang minum kopi ke, kicap ke, atau apa saja yg makanan & minuman yg kaler hitam masa pregnant. Tapi alhamdulillah lah anak2 semua keluar cerah, cuma Abid je hitam manis sikit...

Kazman / Sue said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

selera tengah datang tuu...

wahida said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

aku pun tak try lagi...antara yg aku akan cuba jugak nnt...tapi masalahnya mekdi ni pandai, dia buat sedap2 pas tu dia buat limited edition...nyammpahhh...

Fai Shaklee said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

semalam fai baru jer try horlick mcflurry ni... sgt sedap!!! bau horlick kn wangi, +++ crunchy... nyummy!! hehe... cubalah kak... tak cukup 1 kak... hihi ;)

Kamariah Awang said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

Cepat2 cari... kalau dah habis promotion cari saputangan ajelaaa nampaknya nak kena lapkan airlior anak... keh3..

deqnoor said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

alamak! DN dah buat preggy mommy ngidam pulak dah. hihi...

ada lagi wida... baik pergi McD cepat. :D

RYS AREESA NASIR said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

Hish hish.. macam-macam... kalau dah habis promotion, bancuh je horlick kat umah hiks...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

It's Mine.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal