Wednesday, October 24, 2012

Khairuna Pergi Kerjaaaa

Baru-baru ni..cucu tokmi [pengasuh una] si amsyar tu kena demam campak. So takut jugaklah kalau berjangkit kan. Padahal 2-3 sebelum tu si amsyar memang dah demam, cuma campaknya tak keluar lagi. Redho dan tawakal lah semoga una tak berjangkit. Kesian kalau kena jugak..una kecik lagi.
Nak amik cuti..cuti dah tak de. So kenalah bawak si comei ni pergi ofis. Tapi senang bawak una ni dari bawak abangnya! Si waiz tu tak reti duduk diam lah..habis semua dia tekan, picit, sentuh..hehe. Bukan mama je pening, abis satu ofis ni pon kena selamatkan barang masing2.

Since una ni kecik dan tak boleh bergerak lagi..bolehlah mama bawak lagi ke ofis kalau ada hal emergency. Keje dia tido je. Sumbat susu..konpem tido. Memang ratu tido mek ni..turun dari mamanya lah ni. Sebab masa pregnant dia dulu..memang saya suka sangat tido. Kalau tak dapat tido 8 jam ke atas..rasa nak mengamuk..hehe.

Okey..sambung kijee. Laju2 updated..jap lagi saya ada collection meeting.


5 comments:

Mia Kassim said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

Ciannya...kecik2 pegi opis....klu ada anak kecil ni mmg cuti tahunan selalu x cukup...hmmm

Papa Mifz said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

nak buat mcm mana kan cuti dah habis...ok la tuh datang jugak kerja..bagus2..bukan macam budak2 skrg asyik nak ponteng kerja jer...

Kamariah Awang said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

Bukan mudah nak membesarkan... hehehe...

Yaya Azura said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

nak buat macam mana kan..nak tak nak kena bawak pergi ofis..bila lagi nak jumpa khairuna nie...huhu

deq noor said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

xmeragam ok lh. klu x, pening juga dibuatnya... una anak yg baik, tahu mama sibuk kerja.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

It's Mine.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal