Sunday, September 9, 2012

3 Bulan

Sepatutnya n3 ni kuar 6hb hari tu..tapi ntah macam mana x kuar plak schedule n3 aku ni. Hissh...nak kena sepak blogspot ni.
Alaaa...tomeiiinya. Anak sapa lah ni? Matilah kena kutuk. Tapi sape lagi nak puji anak sendiri kan? Penat aku mengandung 9 bulan tau! Khairuna..now dah 3 bulan. Suka bulat2kan mata dia..kadang2 dia buat juling2..hiks, comeiiii
Time ni dia sengih tau..tapi sebab kamera hp aku ni lembab, dia dah lepas senyum baru capture..hampeh. Tapi masam pon tetap super duper somelll...kan kan kan? Mesti korang geram kalau jumpa dia. Sekarang dah pandai senyum dan gelak. Pantang di agah...mesti menyengih [ni ikut perangai papanya --> sooo mesra alam, mamanya sombong!]

Cayanggg Nurin Khairuna!



3 comments:

Kamariah Awang said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

Memang tomei... Hati2 bila besar nanti, kalau tak de 20k, jangan berani dekat! hehe.. jangan marah, wida bergurau...

Che Rosliza Che mat said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

bulat nya mata...

RYS AREESA NASIR said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

mcm iras sapa ye...?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

It's Mine.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal