Thursday, June 7, 2012

K.A.M.I

Biasanya waiz & papa je yang pakai spek itam..mama rabun, tak boleh pakai..huhu

Tapi baru2 ni MKS suruh aku beli cermin hitam tu, boleh lekat kat spek biasa. Beli kat Giant KT ni..RM25 sahaja. Plastik je pon. Saiz yang aku amik tu besar sikit dari spek aku tu..tapi okey jer. 

Orang rabun cam aku ni susah sikit lah kalau nak melaram spek itam kan. Sekarang dah boleh..hehe.
Dengan waiz pulak..budak ni comel lah sangat. Time perangai dia baik lah..hehe.

Tapi pagi tadi, aku test letak cermin itam tu kat spek esprit aku ni. Bingkai dia besar sikit..terus tercabut penyangkut cermin itam tu. Tension betul! Suruh MKS baiki dulu..huhu. Kalau tak boleh..kena bawak ke kedai spek tu pulak.


Sincerely...

2 comments:

pena rozie said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

semua pakai speak itam....

Yaya Azura aka Naz Azra said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

wafiq pun dah pandai mintak spek time dlm kereta..silau katanya..

adakah ini entry last before bersalin? semoga selamat semuanya ye..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

It's Mine.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal