Monday, March 2, 2015

DIVA UNA

Waiz lah..mengadu panas. Time balik rumah..laluan dari Chendering ke rumah memang mengadap matahari. So memang panas dan silau lah. Papanya memang kena pakai spek hitam time drive. So dia pon nak jugak. Spek lama dia..entah ke mana hilangnya. 

Belikan je lah spek hitam kat mydin tu..RM4.90 je.

Tapi semek ni pulak yang lebih2 dari abangnya. Heiii...dia yang sibuk2 pilih spek sendiri tau! Saya perhati je perangai dia. Jap2 test spek ni..jap2 test spek lain pulak..hahaha.
Abis cun lah tu..suka sangat buat mulut huduh tu! Eeii..gigit nanti.
Berkenan spek ni..
Saje lah usik dia.."Una tak payah belilah..abang je beli"
Di huh-nya kita..siap pusing badan dan jeling lagi! 

Lepas tu saya tengok..senyap2 dia masuk spek dia dalam bakul! Ambooiii budak ni..
Mehlah..mama nak amik gambar dengan budak berlagak diva ni. Dahlah malam..dalam bangunan, berspek dua2 budak ni. Ish anak sapa lah ni..semua orang tengok je..malu mama, haha.
Masuk gambar dalam wasap family..dah Pak Ngah kata macam orang buta..kuikui. Sabor je lah. Tak kisahlah..janji anak2 mama happy. Time kecik ni lah nak buat benda pelik2 dan memalukan..ape peduli kat orang lain..kan? Dah besar kang..taulah dia malu sendiri.

4 comments:

NM03 said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

hamboi... nak pinjam boleh?

aishah nin said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

kelas kak to spec ribbon tuhh...hihi

babYpose said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

salam, comel pakai sunglass :)

wahida said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

kelako la si una tu...senyap2 dia masukkan spek dalam bakul ye...hahaha...

over sangat tau budak kecik ni...gigit kang!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

It's Mine.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal