Friday, April 3, 2015

G.S.T

Lama tak update kat blog kesayangan saya ni...

Minggu yang busy..mengalahkan PM. 1st..busy marathon drama korea..tu tak boleh dipisahkan. 5 drama dah watamat. 

2nd..Setting GST yang tak berkesudahan..fuh. Bila tiba 1 april..terus semua jadi bodoh. Terima tax invois tak berani nak key in dalam system..ada tax invoice kena issued ke customer pon tak berani nak print...hahaha, kelakau!

Tq pada kerajaan...i love my job!

Nampaknya ramai yang marah pasal GST..sana sini orang bercerita pasal GST, FB..wassap...blog. Bla..bla bla...huh.

Ada yang menyokong..tapi banyak yang protes lah. Ishh..tak sabar nak tunggu hari mengundi lagi, tahun bila ye? Any..any any? Macam mana kerajaan nak ambil hati rakyat lepas ni? Amarah rakyat sungguh membara.. Cepat2 pikir cara nak suap rakyat ni pak menteri sekalian..hehe.

Daa..


2 comments:

wahida said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

gst oh gst...

gasak sampai tertonggeng...huhu...

Aniey Yusoff said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

hehehe deep...next :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

It's Mine.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal