Sunday, October 31, 2010

Cucu Baru..

Hah jangan x caye aku dah cucu..hehe. Citt..anak pun baru umur 10 bulan, camne ade cucu pulak? Sebenarnya cucu saudara lah..tp kira cucu lah jugak kan? kan..kan? Kalau nak di ikut kan..belah family aku dah ade 3 org cucu (kalau x silap aku lah - Adam, Farish & Marissa). Tiga-tiga org ni cucu kepada abg sepupu aku. Belah mr MKS pulak..ade 6 org. 4 org cucu kepada Kak Mah (kakak mr MKS)..2 org lagi cucu kepada Abg Usop (abg mr MKS). Wah ramai jugak cucu2 aku ni ye. Tapi sesuai ke aku ni di panggil nenek or tok? Emm..macam dah expired sangat je bile di panggil nenek or tok ni ye.

Adam
Farish
Farha Marissa (pic di cilok dr fb mak pak diaorg..hehe)
Tapi entry ni aku nak cite pasal cucu baru aku ni..dah lama nak tulis pasal baby ni, tp asyik lupe je! Sebenarnya aku x ingat nak ambik gambar dia..kalau gi tgk dia..mesti lupa nak bawak hp. So x amik2 lh gmbr si baby kecik tu. Boleh je nak post entry pasal baby ni..tp bile gambarnya x ada..ilang semangat den. Entry bile x ade gambar ibarat lagu tanpa irama..cewahh (eh betul ker?) Oklah, nama baby ni Nur Shasha Alya..lahir masa 6 Syawal hari tu. Baby alya dah ade sorang kakak (Qistina) & sorang abg (Nasruddin). Best lah dapat baby girl kan..cooomel sangat. Boleh pakaikan gaun, skirt, macam2 lah. Accesories tuk baby girl pon banyak..emm..bile lah aku nak dapat anak pompuan pulak ni. Boleh ker?

So Chomelll...
Qistina, Nasrudin & Pok Waiz..


Sincerely...


6 comments:

mohammad said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

salam ziarah

wida said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

SALAM MOHAMMAD..

sw33tdarling.com said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

rasanya tak de chance merasa jadi nenek usia muda.... anak/anak sedara yang paling tua adalah anak sendiri :)

wida said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

hehe..muda sokmo lah gitu

Kamariah Awang said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

Nenek muda sekarang, fobia dengan panggilan nenek atau tok, wida... Ada satu panggilan baru yang ma dengar...ATIN! Advance gitu..! Hahaha...

wida said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

atin?wow cam bhsa rusia jer..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

It's Mine.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal