Thursday, October 29, 2015

Marie Cheese

Entry terpendam...b4 raya Haji rasany. Melayan waiz ni..asyik tanya bila nak buat kek, bila nak buat kuih raya. Nak buat kek kebabom macam kek coklat..kek butter..karamel..semua mak tak tau. Awal2 dah surrender..so mehlah kita buat kek yang senang2 je.

So decide buat marie cheese sahaja..bahan2 pon memang ada kat rumah.
Muka eksaited waiz dapat buat marie cheese. 1 plastik cream cheese tartura tu dapatlah dalam 11 bekas. Bukan sikit2 letak cream cheese tu..banyak.Kalau beli kat kedai..tak dapatnya cam tu. Sikit je dicalit cream cheese-nya.
Siap ada lebih lagi..sebab biskut marie tak cukup. Separuh biskut tu dah buat kek batik. Apa lagi..budak2 ni lah mengadap balance cream cheese tu. Tengok semek una..makan dengan penuh perasaan!

Next...nak buat kita ye waiz?

3 comments:

Pengobatan Ginjal Bengkak super Ampuh said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

seperti enak banget tuh ya???

Obat Multikhasiat said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

Pengobatan Alami untuk Mengecilkan Badan
Obat Tradisional Kolesterol paling Mujarab
Pengobatan Ginjal Bengkak super Ampuh
Distributor Green World Mamuju Sulawesi Barat
Tips Alami dan Cepat dalam Mengatasi Nyeri Otot
Green World Ganoderma Plus Capsule
Cara Ampuh Menghilangkan Flek Hitam Akibat KB
Obat Lemah Syahwat paling Ampuh
Obat Disfungsi Seksual paling Ampuh
Distributor Green World Mataram Nusa Tenggara Barat
Pantangan Makanan Bagi Penderita Nyeri Otot
Obat Tradisional Insomnia paling Ampuh
Pengobatan Infeksi Paru Paru paling Mujarab
Agen Green World Kupang Nusa Tenggara Timur
Pengobatan Alami Mencegah Mata Gatal
Pantangan Makanan Bagi Penderita Radang Sendi
Obat Tradisional Keputihan paling Ampuh
Obat Serba Guna
Apotek Jelly Gamat Gold G
Obat Liver Alami
Obat Herbal Paru-Paru Basah Pada Anak
Obat Herbal Usus Buntu Kronis
Vig Power Capsule Harga
Agen Green World Indonesia
Terapi Obat Herbal

Dewi Aja said... [Tak Kira Nak Jawab Gak!]

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

It's Mine.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal