Sunday, June 15, 2014

CITI MAGMA

Tahu tak anda handphone yang kita guna setiap hari tu ada gelombang yang menyumbang radiasi kepada tubuh kita? Rasanya berapa jam sehari kita bersama handphone kita? Berapi kali terima panggilan, sms, whats up, facebook, instagram, twitter dan banyak lagi..berapa berapa berapa?

Kini kami hendak perkenal produk yang sangat murah untuk membantu mengurangkan kesan radiasi kepada pengguna handphone. Caranya ialah..melekatkan CitiMagma Bio Energy Patch ini!

Kesan daripada EMF (gelombang elektromagnet - iaitu dari hp, internet dan radio) ini boleh merosakkan sel-sel darah, merosakkan DNA dan juga mengakibatkan penyakit kanser. Melalui beberapa kajian penyelidik antarabangsa, barah otak dikaitkan dengan penggunaan telefon bimbit di usia muda.

Berita Harian 15 Januari 2004

Semua telefon bimbit mengeluarkan radiasi samada rendah atau tinggi. Sesetengah pengeluar tidak menepati syarat yang ditetapkan dan mengeluarkan telefon bimbit yang mengeluarkan radiasi terlalu tinggi dan tidak sesuai digunakan oleh kita. Berbual yang terlalu lama juga meningkatkan lagi kesan radiasi kepada pengguna. 

Oleh itu, amalkan untuk tidak berbual terlalu lama menggunakan telefon bimbit. 
Dapatkan CitiMagma Bio Energy Patch dengan harga RM4 satu dan lekatkan di bahagian belakang telefon bimbit anda untuk mengurangkan kesan radiasi. Ianya juga mampu menjimatkan dan memanjangkan jangka hayat bateri telefon anda kerana kesan gelombang yang ada pada CitiMagma Bio Energy Patch tersebut.


Untuk keterangan lanjut boleh hubungi Tuan Haji Mohd Yusoff di 019-228 9916 iaitu pemilik Pusat Rawatan Kesejahteraan Insan YDR ini. No telefon pejabat : 013-341 1994 (Pn. Wida)0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

It's Mine.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal