Monday, July 22, 2013

Khairuna dah SETAHUN!!!

Salam semua...sihat?

Ada yang merindui saya? Tak? Okey..tak pe..

Tak kisah..nak cerita dekat korang. Sekarang una dah setahun..eh sebenarnya dah 13 bulan! Kejap je dah besar anak dara saya ni. Tak sedar pon..hehe

Tak pandai jalan lagi ye..nak berdiri sendiri pon masih takut-takut. Takut sakit..takut kucing..takut kena tinggal sorang..takut dengan orang..serba serbi penakut lah mek sorang ni. Memang berbeza dengan abangnya dulu..umor 10 bulan dah pandai jalan.
Tak pelah..lama-lama nanti mesti dia pandai jalan jugak kan? So tak naklah paksa-paksa dia sangat..semoga anak mama membesar dengan sihat!

Fuh..jenuh jugak nak abiskan satu entry ni..skill mengarang dah tumpul. Yelah..lama saya tak membebel kat blog ni kan. Tapi blog kawan-kawan..masih saya kunjungi, cuma kalau saya tak drop comment tu..sori ye.

Jumpa lagi di entry akan datang..doakan roh meng-updated blog ni masih segar lagi, hiks.

Daaa..bye. Selamat berpuasa!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

It's Mine.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal